Σχετικά Με Εμάς

Είμαστε μια εταιρία πιστοποίησης Halal με έδρα την Ξάνθη

Το μοναδικό Κέντρο Πιστοποίησης Halal στην Ελλάδα που είναι μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Halal (World Halal Council)

Το λογότυπο του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ HALAL “HALAL GREECE” είναι ιδιαίτερα σεβαστό και αποδεκτό από τις μουσουλμανικές χώρες.Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ HALAL “HALAL GREECE” είναι ο πρώτος και ο μοναδικός θρησκευτικά αναγνωρισμένος οργανισμός πιστοποίησης Halal στην Ελλάδα.

Διαθέτει διεθνείς διαπιστεύσεις, όπως η διαπίστευση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Halal “World Halal Council”.

Τα συστήματα πιστοποίησης του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ HALAL “HALAL GREECE” διασφαλίζουν τη συμβατότητα των προϊόντων με τα πρότυπα του Halal και της Shariah. Όλα αυτά διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των ενδιαφερομένων.

Επιπλέον, με την απόκτηση της πιστοποίησης Halal από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ HALAL “HALAL GREECE” οι παρασκευαστές διασφαλίζουν ότι οι διαδικασίες παρασκευής, επεξεργασίας, και υγιεινής των προϊόντων τους δεν ανταποκρίνονται μόνο στα πρότυπα του Halal αλλά συμβαδίζουν και με τα πρότυπα HACCP.

Το πιστοποιητικό Halal που παρέχεται από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ HALAL “HALAL GREECE” διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι Halal.Εμπεριέχει συνολική ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια.

Εγγυάται ότι η διαδικασία σφαγής και όλες οι συναφείς διαδικασίες είναι συμβατές με τους κανόνες του Ισλάμ.

Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό ευρείας βάσης το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στα τρόφιμα; τα προϊόντα κρέατος και πουλερικών, αλλά και σε άλλα καταναλωτικά αντικείμενα, όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα καλλυντικά και τα είδη ζαχαροπλαστικής.

Λαμβάνοντας το πιστοποιητικό του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ HALAL “HALAL GREECE” οι παράγοντες της βιομηχανίας θα επωφεληθούν από όλα τα οφέλη που παρέχουν τα στάνταρ του Halal, όπως η ποιότητα των αποτελεσμάτων, η εμπιστοσύνη, το ενδιαφέρον των αγοραστών, η διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας καθώς επίσης και μία σειρά άλλων απαιτήσεων, όπως μείωση κινδύνων, διασφάλιση βιώσιμων αποτελεσμάτων, παραγωγή και διανομή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους κ.ά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το ταξίδι σας στην πιστοποίηση του Halal.

Εκδίδουμε πιστοποιητικά και σας διασφαλίζουμε αν το προϊόν ή η υπηρεσίες σας εκπληρούν της προδιαγραφές της ισλαμικής θρησκείας. Συγκεκριμένα: