2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Χαλάλ στο Σεράγεβο

2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Χαλάλ στο Σεράγεβο

2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Χαλάλ στο Σεράγεβο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στο Σεράγεβο, 28-29 Μαΐου 2024, θα διεξαχθεί το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Χαλάλ. Αυτή η διάσημη εκδήλωση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας Halal σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης Halal Halal Control GmbH από τη Γερμανία, τη Σχολή Ισλαμικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Σεράγεβο, Σχολή Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο της Τούζλα, Ένωση Διατροφής και Διαιτολογίας “Τρόφιμα για την υγεία» με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οργάνωσης Ισλαμικής Συνεργασίας (SMIIC/OIC) προτύπων και μετρολογίας.

Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Χαλάλ είναι η κεντρική συνάντηση στον τομέα της βιομηχανίας χαλάλ στην Ευρώπη, η οποία στοχεύει να συγκεντρώσει και να ενώσει ειδικούς από την παγκόσμια βιομηχανία χαλάλ, ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της βιομηχανίας χαλάλ. Το Συνέδριο ξεχωρίζει για την επιστημονική και κοινωνική του επιρροή, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών, επαγγελματικών και πρακτικών επιτευγμάτων στη βιομηχανία halal, που περιλαμβάνει παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση ποιότητας και καινοτομία στον τομέα αυτό.

Μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών στον τομέα του χαλάλ, το Συνέδριο προσπαθεί να προωθήσει την ανάπτυξη προτύπων ποιότητας χαλάλ τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν καθηγητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Ινδονησία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Τουρκία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Σερβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μαυροβούνιο, την Κροατία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Το συνέδριο θα διαρκέσει δύο ημέρες και οι ομιλητές θα παρουσιάσουν 25 διαφορετικά θέματα από τον χώρο της βιομηχανίας χαλάλ, τα οποία χωρίζονται σε 6 συνεδρίες. Το Συνέδριο θα εμπλουτιστεί με εκδόσεις: The Book of Abstracts and Papers και το περιοδικό από το χώρο της βιομηχανίας halal “Journal of Halal Quality and Certification” (τρίτη έκδοση) που θα δώσουν ιδιαίτερη αξία στην εκδήλωση αυτή.

Leave a Reply